MSA workshopları ile Şubat boyunca  mutfağı keşfedin

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek içecek eğitim merkezi MSA, Şubat ayını birbirinden farklı ve kapsamlı workshoplarla karşılıyor. Pizzadan hamburgere, şekersiz ve glütensiz lezzetlerden İtalyan mutfağına sevilen lezzeti içeren menüler  bu workshoplarda öğretiliyor. Ayrıca Bıçak Becerileri'nden Etler ve Pişirme Teknikleri'ne, Sushi’den El Yapımı Makarnalar'a kadar pek çok içeriğin yer aldığı teknik workshop'larda, pişirme öncesi hazırlıkları, farklı pişirme tekniklerini, tabaklama ve saklama yöntemlerini detaylıca öğrenip uygulayarak  mutfak bilginizi bir üst seviyeye taşıyabileceksiniz.

<MSA workshopları ile  Şubat boyunca  mutfağı keşfedin

 

 

 

MSA, Şubat ayı için yine birbirinden farklı workshoplar hazırladı. Sadece yemek yapmayı değil işin teknik kısmını da öğreten MSA, pizzadan hamburgere, şekersiz ve glütensiz lezzetlerden İtalyan mutfağına sevilen pek çok reçeteyi workshoplarda öğretirken teknik eğitimler kapsamında bıçak becerilerinden et ve pişirme tekniklerine sushiden el yapımı makarnalara kadar mutfakta ustalaşmanızı sağlayacak her türlü eğitimi veriyor. 

Vazgeçemediklerimiz 1 // 2 Şubat Salı, 16.00-19.00

Hepimiz müdamizi olduğumuz restoranlarda oturup sevdiğimiz yemekleri özlemedik mi? O günler tekrar gelene kadar bu lezzetleri kendiniz yapmaya ne dersiniz? Vazgeçemediğiniz yemeklerin hazırlanışından sunumuna kadar tüm püf noktalar bu workshop’ta. Tavuklu Sezar salata, yaban mantarlı risotto, Café de Paris soslu bonfile ve Creme Brulee yapacağımız bu workshop’u kaçırmayın! 

 

Pizzalar&Salatalar // 3 Şubat Çarşamba, 16.00-19.00

İtalya’nın enfes lezzeti pizzayı öğrenmek isteyenler bu workshop’ta buluşuyor. İnce pizza hamuru açmaktan mayalamaya, doğru salata için doğru malzemeden sos seçimine, olmazsa olmazların bir araya geleceği mutfağımızda üç peynirli ve karamelize soğanlı pizza, çıtır tavuk salatası, Bresaola pizza ve ıspanak salatası yapacağız. Mutfağında Akdeniz esintisi görmek isteyenleri bekliyoruz.

 

 

 

Şekersiz & Glütensiz // 4 Şubat Perşembe, 10.00-14.00

Şeker yok, glüten yok. Ama cheesecake var, çörek var. Glütensiz bir mutfağa merhaba diyeceğiniz yeni MSA workshop’unda  bademli paris breast, taze böğürtlenli vanilyalı cheesecake ve keçi peynirli sebzeli çörek yapacağız. Şekersiz ve glütensiz de harika lezzetler yapılabileceğini görmek için bu workshop’a mutlaka katılın.

 

Burgers&Fries 2 // 17 Şubat Çarşamba, 16.00-19.30

Asla pişman olmayacağınız bu eğitimde, o kusursuz burgerlerin ve onlara eşlik edecek lezzetlerin sırrını açıklıyoruz. Double köfte burger, cheddar soslu taze patates cipsi, çıtır tavuk burger, ev yapımı avokado sos, kibrit patates, tempura sebzeler, lime ponzu ve yoğurt dip sos ile muhteşem bir menü hazırlayacağız. 

 

İtalyan Mutfağı // 22 Şubat Pazartesi, 16.00-19.00/ 280 TL

İtalyan mutfağı sadece pizzayla öne çıkmıyor. Bu workshop’ta farklı lezzetlere de kucak açacağız. Balkabağı çorbası, Spaghetti Alla Puttanesca, Sicilya usulü pane bonfile, Torta al limone yapacağımız bu etkinlikte İtalya’nın birbirinden çeşitli lezzetlerine yol alıyoruz.